Friday, May 03, 2013

Aku Ke?

On May 1st, lepaked with my SoulSisters. Lama tak jumpa... mengikut perkiraan, adalah 2 tahun. Haha. We suck at meet-ups, seriously.

Seperti biasa, memang tugas aku untuk ingat nama batchmate yang my two Sisters jumpa tapi tak ingat nama. Siapa yang aku ingat tempat dia bertugas, bolehlah kot, Insya Allah, aku supply nama. Aku pun, processor dalaman ni pun dah makin usang.

Methinks I've forgotten half of my batchmates. Apologies, comrades. Tapi, at least aku elok sikitlah dari KSri & Shiefa, hahahahahahaha.

Tapi ada sesetengah tu, description punyalah vague, unless aku boleh masuk dalam memori diorang untuk lihat kembali siapa yang mereka terserempak tu, for sure aku pun tak boleh nak solve mystery siapakah gerangan yang diorang jumpa.

Ni geng-geng Eric ngan Minwoo ni... perlu lebih banyak DHA XD

Seperti lazim, akak2 kesayanganku bertanya... "cik adik manis bila lagi?"

Hmm. Ntahlah. Bila ye?

Nantilah 12 May ni I nak discuss dengan Abang ChoongJae bila dia sampai Malaysia nanti XD
Volehhhhhh???
Haha.

No, seriously. Ntahlah. perhaps because I'm too comfortable at where I am, it's not a priority to me anymore. You could say, I stopped thinking about it 5 years ago.

Egads. 5 years have passed. Time passes so quickly when you stopped thinking about pembinaan masjid.

It's both a good and bad thing. Good, in that I'm not depressed or saddened by it, I'm just going on and on with life.

Bad... because I'm not even trying. I've totally shoved it out of my consciousness.

They want me to try again. It's not as if I'm actively avoiding it... it's just... I'm not sure if I can open up myself to that kind of thing anymore.

I'm a creature of routine. Of stability. I like the familiar. I hate rocking my little world.

I'm not sure I can do this again, honestly.